Anotace: Jak by mohlo stát u všeho, co píšu. Opět.. zas a znovu - Nevím. Slova seřazená tak, že snad občas dávají smysl.
Jak že to ten Vrchlický psal?
Že za trochu lásky šel by světa kraj?
… s hlavou odkrytou a bosý..
… Promiň Emile, ale dneska jiná móda se nosí...
Šel v ledu - Ale v duši věčný máj
...A tiše doufat.. že v knajpě na rohu.. kapku rumu maj..
Šel vichřicí, však slyšel zpívat kosy
..od fetu červený oči i nosy..
Šel pouští a měl v srdci perly rosy
..A na hajzlu.. nad ránem.. proplejtat vlastní poloosy..
Za trochu lásky šel bych světa kraj
.. Tak mi teď, děvko, péro saj..
Jak ten, kdo zpívá a u dveří prosí
.. radši se sebrat, jít pryč..
….. nahý i bosý….
no ne tohle je velká pravda,teď nikomu na kvalitě nezáleží,takže každopádně v dnešní době projde verze číslo 2.Za odvahu ti dávám fakt dva tipy:-))
16.04.2018 15:01:09 | střelkyně1