Všimnu si
Máš o pět pih
Navíc
Tolik ses změnil
Dlouhými nehty
Vydrápu ti je z kůže
Aby ses vrátil
Aby ses vrátil do toho stavu
V jakém jsi byl
Před nimi
Umyju si ruce
Nad tebou
Nad sebou
Nad ním
-----------------------------------------------------------------------------
Když jsem se svíjela a křičela
Chcípni ty
Zkurvysyne
Myslela jsem tím
Tátu!
Poslechl jsi Ty
Navíc se ukázalo
Že jsem