teď ne
falešná trubka
(jestli to vůbec jde)
hraje mi do noty
šedým dýmem zbarvený lokál
neprodyšně zatažený žaluzie
a studený pivo
starosti na obojku
tam venku
u kandelábru
kvanta rudý rtěnky
a mejkapu
nořím svůj obličej
do zralých ňader
a nasávám azyl
já teď nejdu ven
teď ne...
Přečteno 396x
Tipy 19
Poslední tipující: Kapka, Dreamy, mirecek, Philogyny1, Jort, Akyš, Lioness, Amonasr, Šípková Růženka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)