Andělská
Anotace: o životě a modlitbě k andělovi
Za tmavých nocí vídám Tě,
chodíváš za mnou, líbám tě,
andělská tvář z nebeské kuchyně.
jsi mým sluncem v půlnoční hodině.
Světlo v tvých očích, svítí tak nevinně,
v poezii noci mluvíme upřímně,
v mé duši se rozprostřeš,jak
stříbrný lesk na modré hladině.
Zavírám oči, cítím tě, anděli,
přijď zase zítra
a přijď k mé posteli,
budu se modlit, ať den uteče rychleji.
Komentáře (1)
Komentujících (1)