slétá ke mně dolů
https://www.youtube.com/watch?v=XJ0C6vvs0DM
Ach...to je tak překrásné.....to mne dostalo.....miluju anděly....s dovolením ukládám....**ST**
21.04.2018 14:33:15 | Anděl
věřím... silná báseň... říká se že kočky se dokážou pohybovat mezi všemi světy bez jakýchkoliv omezení tam a zase zpátky a včera se mi zdál jeden ze snů které se mi vrací a ze kterých mě vždy nejdřív mrazí než si uvědomím že naše současná existence je jen velmi malá část snažím se pochopit a vyjde mi že nikdy nejsme sami :-))
20.04.2018 07:51:13 | Iva Husárková