Anotace: dekadentní
Jaro
Tanec světlušek
u svodidel
Pár jizev z mých dlaní
co prohrály bitvu se samotou
a věčností
Milovat se do svítání
Až naše duše promoknou
Na kost
Vášeň zakopanou
na zahradě
Dech slábne jako vítr
ve vlasech
Odezírej ze rtů
které jsi předtím líbal
Řekni kde ty kytky jsou
Freude
...
...slovo dekadence se mi moc líbí...ne pro význam, ale pro slovo samotné:)*ST*
21.04.2018 14:02:43 | Anděl
Líbí se mi to skryté napětí, přitom tak něžné a nebezpečné zároveň...ST Jasmin
21.04.2018 06:51:17 | Malá mořská víla
...jaro so se tváří jako léto a k tomu krásná slova v Tvém podání:-)ST
20.04.2018 17:44:37 | Nikita44