Anotace: :)
V Praze je blaze,
a to v létě nejvíce.
V rozteklém asfaltu
smočím své střevíce.
A proto lepší je,
radši jet tramvají,
než tu ty chodníky
doslova roztají.
Veškeré území, které
zůstalo panensky zelené,
teď obsadily ženské na
mateřeské dovolené.
Kolem se rozezní,
řev hlučných dětí,
zatímco houmlesák,
přebírá smetí.
V tomhletom počasí,
ještě víc páchne,
hlavně pokud v buse si,
na chvilku dáchne.
Ten, jenž na to ale,
vyzraje zajista,
není nikdo jiný než,
odhodlaný cyklista.