Utíkám jak Mohykán
Jenom tolik nevzdychám
a nedupu jak ježek
znám jak se má běžet
po skalách a z kopce
vběhl mezi ovce
přeskočil jsem barana
co s takýma nohama
co se jim chce utíkat
zastaví, jen když dýchat
přestanu a nevstanu
zas a znova
jak říkal starouš Rocky
teď žene moje srdce
rytmem, který je jen můj
běží semnou a nezná stůj
co s takovým srdcem zběsilým
vím
běžím běžím utíkám
je úplně jedno kam
úplně fuk přes koho
Ho Ho Ho
vždy když je mi do zpěvu
jak na začátku problémů
si připadám, však vím co s tím
přes vlastní stín přeskočím
když zakopnu, už víš co s tím
znovu a znovu do toho všechno dát
a zase vstát!
Chodím zdravit želvy
Abych nebrečel jak ony
Kdyby tady byli,
Chodil bych zdravit slony
v Manchesteru jsou ale jiná zvířata
je jich moc a jak divoká prasata,
se někdy tváří, pak nevím kudy kam
tak utíkám.
Už vidím lidi jako šmouhy
mám rád, když nosí barvy
plné radosti a touhy
a hlavně jsou vidět.
Tak utíkám
Není tu před čím, není kam
Jen utíkám a sám.
Doběh jsem závod jako poslední
ale už jej nikdy neskonči
tak když všichni vyhráli
pak přestali
já dál utíkám.
Prostě to mám rád
tak jen tak.
Už taky občas těžce dýchám
chrčí to ve mně jako ve stoji
nebolí, nebojím, nestojím
o doktory či zbrojnoše
až budu chtít kámoše
chytím si vlka.