Anotace: Měli jsme doma Umpa Lumpu pomřel chuděra na křeče neměl co jíst, tak požra...
Měli jsme doma Umpa Lumpu
pomřel chudák na křeče
neměl co, tak požral škumpu
jeden by řek, že uteče
leč on furt držel se jak klíště,
Stoupu pořídíme příště.