Po nahých prsou rozmazávám
Kusy chladné
Hřbitovní hlíny
Barvím si bradavky tmavnou
Chci si jen připomenout
Jaké to bude až zase umřu
Pod tvýma rukama
Malou smrtí
Až přijde velká
Bude líp
A hlíny budu mít i
Plný klín
----------------------------------------------------------------------------------------
Samosvorný je
Můj klín
Vagina dentata
Sám se svírá
Pod mýma rukama
A když v něm
Ty
Náhodou zbloudíš
Jakmile skousnu
Nepustím