Americká
Anotace: jel jsem tahle v autobuse...
stoupni si do řady!
v pozoru stůj!
na cizí rozkazy
poslušně salutuj!
do ruky zbraň si vem
zabíjej nevinné
je to jen smrt
nikoho nemine
že prý jsi hrdina?
šarži sis vysloužil?
to kulku do břicha
tu by sis zasloužil
na co to násilí?
na co ty zbraně?
ty lide vojenský
zapomeň na ně!
ty lide vojenský
jen se vrať domů
rozesměj děti
potěš svou ženu
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: drahý
Komentáře (1)
Komentujících (1)