voní
první pokosená tráva
vlaštovky na modrém nebi
natažená záda
ještě se
nechce zemřít
na první máj u hranice
za čarodějnice se bít
až přijde
paní s kosou
budu stát v řece
na oblázcích nohou bosou
šumíš
v korunách
v peřejích
promlouváš z vánku
skrz
polibky
doteky
přijalo srdce pozvánku