Stál
Se všemi svými prsty a
Se všemi svými vlasy
Se všema svýma nohama a
Se všemi svými pihami ne
A těch pět pih
Navíc
Nabouralo mi
Řád světa
Stála
Se všemi svými řasami a
Se všema svýma očima
Se všemi svými prsy
Se všemi svými vlasy ne
Hodně jich vypadalo
Ztmavly
A to břicho-
Prázdné
Mrtvé
Bez vody