Prostě kočkově
~~
Za lekci jara se neplatí
ráno vše sluncem pozlatí
jaro nás těší každý den
ptáky zpěváky probuzen
dobrý den ty mi pošeptáš
polibek z lásky ten mi dáš
a já se k tobě ráda přitulím
že jsem jen tvoje dávno vím
do ouška já ti zamňoukám
že tě můj kocourku ráda mám
spolu se schováme do pelíšku
doma či venku na sluníčku
a je nám spolu mňoukavě
a hravě a mile a příjemně
prostě kočkově
mňau
-----------------------------