Anotace: tak...
s hlavou na Tvé nahé hrudi
poslouchám Tvé nádechy
klidně zní a pravidelně
jako když kape ze střechy
poté co se přežene bouře
stromy se zlomí a zas je klid
jen kapky pomalu z okapů kloužou
a hledají kde se r o z t ř í š t i
t