jít po stopách předků?
chvílemi
tak starý
přestrojil se za pohádkovou postavu
měl v sobě náladu
božího zázraku
Za co?
Za co se nám dostalo toho daru mít hlasivky?
potkal ji stojící na skále
v noční košili s veselými koníky
druhý den ráno mu řekla
že si vymýšlí
Ano
Obelhával pravdu
V sobě vězící ženu
Přečteno 299x
Tipy 21
Poslední tipující: zelená víla, Kapka, básněnka, Kubíno, bogen, Kett, Akyš, Philogyny1, Frr, Amonasr, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)