Jedu do neznáma
nebudu tam sama
kochat se krásou už zítra
v krásném parku, v barvách jitra
kraj oděnný v zelené
u léčivého pramene
Z kaštanových bílých svíc
létu po svých chci jít vstříc
čas jak potůček si běží
trocha stesku a pak svěží
jak obkládek na bolesti
posbírám si střípky štěstí
míhající v stínech stromů
ráda se zas vrátím domů