Moc hezké, obsahem i formou. Rozhodně na ST
04.05.2018 19:59:10 | danaska
Děkuji. Dneska dvojnásobná radost: Když jsem si vzpomněl, že jsem toto psal převčírem do telefonu v metru mezi Skalkou a Staroměstskou a dnes to tam našel a nemusel měnit ani řádek. A ta druhá radost: váš ST.
04.05.2018 21:42:12 | Honza W.