Teplo v duši
Zda se že stíny kolem mne
se projasňují.
Mžourám do šera
a nevěřím prorokům.
Slunce se dere skrz mraky,
vítr kolem sténá,
v duši cítím opět teplo,
však věřím stále snům?
Chci se skrýt
zpět do tmy a beznaděje,
tam kde to znám
a nic se neděje.
Tam kde mé sny
víry a naděje
se ztrácí.
V prach se obracejí,
v opar a šelest
v korunách stromů.
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Kapka, básněnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)