rozedrané prsty
od skály
zuřivost hněv
v žilách
strach
o lásku
o smysl
života
tomahawk
zbrocený krví
dlouhý nůž
zabodnutý v těle
přeťatý krk
skok dolů ze skály
z úniku
před smrtí otroctvím
žít
nebo umřít
pro lásku
bez podmínky
láska strach
jež tě zabíjí
uvnitř
trhá na kusy
ta láska
pro kterou stojí
bojovat umřít žít
láska posledního mohykána