Mám na dlani
klíče k srdci
a na krku
symbol lásky
pro štěstí
Je to začátek
po dlouhém konci
pocit všelásky
k bližnímu svému
chvíli po procítění
se vší jednotou
Nesmysl, co smysl
dává každému
kdo ho jednou
pocítil v osamění
a pro jiné
je jen výmysl
Mám na dlani
okamžik přítomnosti
a na jazyku
slova krásy
všedního života