Jak brousí se diamant a něžně leští,
nánosy špíny a zvratků mizí...
Krása tvá vyniká, svírám ji v pěsti,
už není jen prchavou bláznivou vizí...
Má láska je zrcadlem, v něm s klidem se zhlížej,
koupej se v milosti, že mne smíš znát...
Z touhy a lásky tvé po nocích utkám si livrej,
v ní před tebou s důvěrou zůstanu stát...
09.05.2018 22:26:42 | Jasmína zatoulaná z hvězd