Očima
co nevidí
hledíš na mě
hledíš skrz mě
skrz tu plentu
argumentů
incidentů
nevidíš
a vidět nechceš...
Ušima
co neslyší
nechceš slyšet
nechceš snášet
moje slova
zas a znova
odvracíš tvář
v měsíční zář.
Dlaněmi
co necítí
nedotkneš se
mého těla
-co bych chtěla-
od anděla
který padl
a už znovu nepovstal...