Jak bych se popsala?
Vyšší žena-psychika zoufalá
souměrný obličej-co hněď vlasů mu sluší
šedé pak prameny-starosti tuší
Tělo spíš sprotovní-nejsem já třtina
na bedrech starosti-ne vše má vina
Srdce mám zlomené-však stále v něm plamen
Víru též v sobě, že smrtí není jen s člověkem Ámen
Naději uchovám pro lepší zítřky a dnes si raděj dám kuřecí řízky
Toliko o sobě-není v tom lhaní
takto se formuje to moje psaní...
Zdeněk Hledač - ležící, přežraný, spící, inspirující... ježíš, jdu se utopit :-)
17.05.2018 10:32:44 | hledač
... jedním slovem stále kočka ...
... tak mě tak napadá ...
... co se tak popsat všichni ...
... ať jsme vinni či nevinni ...
16.05.2018 10:15:23 | Marcella
Souhlasím - já už se popsala a budu zvědavá jaká svědectví báseň o ostatních vydala
17.05.2018 10:08:30 | JSJ