Pád
poslední tanec
a
pád
promiň,
že jsem tě rozplakal
zastav ten vodopád
kouře
z bílých čar v povětří
co čaroděj tu zanechal
možná umíš milovat
ale tančit!
tančit ne…
s tvou rukou
mezi mýma nohama
odvážím pohřební květiny
jsem apokalypsa
s oteklým rtem
uvnitř mrtev
přesto živ
co chceš, abych udělal?
chceš tančit?
snít?
s vidličkou v jazyku
mimo dosah
mrkla jsi
Přečteno 459x
Tipy 15
Poslední tipující: Marcella, Jort, básněnka, Denael, Frr, Akyš, grázlík, bogen, Amonasr
Komentáře (8)
Komentujících (5)