Nějak se mi stále
Prodíráš ven kůží
Vylézáš po nocích a svědíš
Těším tě jako to umí matky
Zavři očka svý
Ty neustále kňučíš a bezzubými dásněmi
Rozkousáváš mi bradavky
Ráno se probouzím a přebaluju
Posraný život
Při umývání rukou pak přemítám
Kdysi jsem chtěla hodně dětí
Dnes už chci jedno
Zapomenout