Na plácku za domem
trénujem s balonem
náš tým je z ...ic
nejlepší z všech vesnic.
Na hřiště každý rád
chodí fotbálek hrát
po něm se vždy sejdem
v hospůdce nad pivem.
Proberem utkání
a slovy uznání
soupeře zahrnem
zvláště když vyhrajem.
My jsme tým z ...ic,
nejlepší z všech vesnic.