Je tam
Tvůjmůj pokoj
Tvojemoje okno do zahrady
Před ním
Tvojenemoje nahý prsa
Zakonzervovaný v temnu
Věděla jsem to
Ale vytrčený bradavky výsměšně civěj
Tvojeanašichdětí budem
Je tam
Můjnetvůj pokoj
Mojenetvoje okno do zahrady
Před ním
Ničí nahý prsa
A mozek
Zakonzervovaný v temnu