Anotace: ....
Ve víru myšlenek topím se marně,
že nedělám nic dobře, nedělám nic správně.
Uličkou hanby domů se vracím,
Ty říkáš "Mám tě rád",
já tiše zvracím.
Dnes už já vůbec,
v sobě se nevyznám,
připíšu Tvé jméno
potajmu na seznam.
Říkáš "Jsi hezká",
a že mi to sluší,
zatímco na černém trhu já,
prodám svou duši.
Protože trpělivost,
už dávno mi přetekla,
přes všechnu nelibost,
toužím jít do pekla.