Včera
Nahý kozy nahý kozy nah nah nahý kozy
Málem mi vypíchly oči
A pak
Defilovaly a bodaly mě
Bezpřítomné
Ztratila jsem z nich schopnost řeči
Ale dnes dnes už
Alespoň tiše zpívám
Nah nah nahý kozy
Nah nah nahý kozy
...a mi zrovna kamarád poslal kůzlata, mají svěšený uši, Anglonubijské, ty už nepíchaj... :)
14.05.2018 22:01:14 | Philogyny1