Anotace: Tato krátká báseň vznikla pomocí mé nové metody, kdy ze svého okolí autor náhodně vybere dva objekty, a následně na papír napíše první tři věci, kterého ho ve spojitosti s nimi napadli. Do čtyř řádků pak napíše báseň, ve které tyto tři slova obsáhne.
hmmm... zajímavá metoda :-)
18.05.2018 17:53:04 | hledač