Odcházím
stojím ve dveřích
na obzoru trojstěžník
nohy
v pastičkách na myši
pár jich mne šimrá
za krkem
(zrovna jsem se chtěla podrbat)
chceš mně předělat?
tomu se směju
to jsem já
teď to poznáš
protože
couvám
a znovu couvám
stále
couvám
jsi daleko
morbidně daleko
nevidím
z tebe nic
jen kousek modra na obloze
asi se díváš vzhůru
majáky očí
modře pátrají po obloze
ne
neletí sova
nic
než
prázdno
jako v mém srdci
vymetená síň
ani pavučinka
jen prázdné kouty
možná u prahu se kutálí
jedno myší
hovínko
snu
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, bogen, piťura, Iva Husárková, Fany, Frr, Jort, Akyš, Amonasr
Komentáře (7)
Komentujících (4)