šla
s kladivem
na motýly
uhodila
bez varování
cítí snad
lítost?
z motýlích křídel
jen
potřísněné ego
bláhový snílku!
ty trdlo májové!
co tě to jen
napadlo?
kdyby šel vrátit čas
chtěla bych se narodit
jako
nádherné, báSeň mě dostala, Tak jako fotografie, ♥... dlouho jsem neviděl, tak krásnou fotku...
18.05.2018 15:09:21 | Stavák
Den, kdy byl motýl kladivem utlučen. Jaro plné květů a krve. Moc hezké příměry.
17.05.2018 08:07:27 | Jan Urban
... zaklekla jsem ...
... náhlá úzkost mne zachvátila ...
... teprve nyní napadalo do mne rozechvění ...
... A teď už jděte ... S bohem!
... Myšlenky mé nevzletěly ...
... oči neviděly ...
... duše nevzpomínala ...
... jen se mi zdálo že jsem přišlápla do bláta ...
... jedno křídlo motýla ...
" Nepůjdeš tedy? "
Rozhodnutá s neobyčejnou opravdovostí
16.05.2018 14:21:26 | Marcella
marcello - moc děkuji.....někdy člověk...prostě udělá věc, které vzápětí lituje...
17.05.2018 07:55:33 | Anděl