Pověz
Stále jen čekám že mi zavoláš
V domění že ty za všechno můžeš
S velkýma novinkama, to co teď děláš
Však místo toho mě řeže vlastní kůže
A s deštěm přichází čistá hlava
A hromy a blesky mě přestaly soužit
Pověz, jak často se ti stává,
Že po tobě přestanou toužit?
Jak dlouho tohle bude trvat?
Jak dlouho jsem jen další bytost?
A přestane mě má kůže dusit a řezat?
Kdy budeš mít mého utrpení dost?
Ve světe chaosu a nesplněných snů
Ve světe touhy a závisti
Probíhá odpočet našich společných dnů
Nezbývá nic jiného než zatnout pěsti
...A snít dál.
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Jort, básněnka, Anděl, Iva Husárková, danaska, Aiury
Komentáře (6)
Komentujících (5)