unavená naivitou
Mám propíchnutou tvář
a na hlavě 32 let starou paruku
procházela jsem hřbitovem tak dlouho
až jsem zjistila že jsem pohřbená za živa
pak už jen stačilo odhrnout nános hlíny
vyčistit si žlutý zuby a usmát se
smát se na lidi co mi nad hlavou nechávali
zapálenou svíčku
dým spálených cest
mi na chodila nakreslil špínu všech měst
mám ráda tmu protože všechny stíny jsou zanedbatelný
ale někdy si na ně posvítím
stejně pořád zakopávám o všechny křivdy
je čas se na všechno připravit
a počítat s tím že to stejně nedopadne dobře
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: Philogyny1, Jort, Amonasr, KeepTheFlameBurning
Komentáře (2)
Komentujících (2)