Anotace: Po dlouhé době se vzpomínkou na lásku která skončila a která nepřinesla nic než bolest , smutek i radost ale také trpkou příchuť samoty
Šrámy na duši mám
srdce na kusy rozbitý
Přesto ještě neumírám
Ač city jsou zabitý
Každý ráno se probírám
Zapomínám jména vyrytý
Minulost si nevzpomínám
Střepy pod kobercem ukrytý
Malou díru ve srdci ukrývám
Záplatou na duši přikrytý
Rány zapomenutím zašívám
Hlavně ve kterých jsi ty
Tvé jméno na rtech stále znám
Hořké jsou ty pocitm
Už se v tom nevyznám
Proč nemohou být zapomenuty
Pandořinu skřínku třímám
Klíčem do zámku zareznutým
Naposled ji zavírám
Se jménem tvým
Srdce mnohokrát probodnutý
Kolikrát ? to už nevnímám
Zapomenout ty léta prokletý
Na novou cestu se vydávám
Jen jizvy zůstanou do kůže vryty
Na každém kroku vidět tě přestávám
Už nepadám do temné prázdnoty
Proč jsem tě miloval marně se ptám