Jako plankton
hemží se slova na kostkovaném papíru
po dni den
vrací se hemžením
vdov co nemají balkon a kouří si v bytě
dmou se podpíreje navzájem
při Forest Gampovi
a já ničemu nerozumím
..........................................................
teď je to po páté
co lezu do sklepa
pro octomilky