Do toho domu sněžilo
Do toho domu sněžilo
chybějící střecha
bílá noc
ticho
prázdný pokoj
jen to bylo důležité
a taky ty přízraky
neonové kostry
a snová paraplíčka
šum moře zakletý
do rozbitého televizoru
a všechna ta čistá špína
číhající na lidském dně
moc toho nevím
v hlavě mám jedinou scénu
ten pokoj
ten sníh
to ticho
jako dílo malíře
moc toho nevím
v hlavě mám tisíce scén
to město
ten chlad
ten hluk
a roztřískané talíře
Do mého domu sněžilo
chybějící střecha
bílá noc
ticho
můj prázdný pokoj
(ani třísky postele nezbyly)
ležím tu na zemi
je Štědrý věčer
přes šedou oblohu
hulubi přeletí
včera jsem usínal
na stejném místě
a ráno se probudil
v budoucím století
Přečteno 455x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, zdenka, kudlankaW, Philogyny1, Nikotin, Jort, Anděl, Iva Husárková, Jan Urban
Komentáře (4)
Komentujících (4)