Házíš boky do rytmu kyvadla
Zvuky vteřin tvých podpadků
Naše hodina dávno uvadla
Jak přání u zdi nářků
Od pádů po postavení
Po malých krůčcích
Minulost se nezmění
Spokojeni s osudy ostatních
Kde je srdce rozum neporučí
Kde je rozum srdce nevítězí
A tak prach padá do očí
Když slunce vychází
Počítám mraky na obloze
Hvězdy při úplňku
V ležící poloze
Držíc osud za ruku
S přáním štěstí tobě i ostatním
Jimž se do života nevrátím