Anotace: ...možná už se tu nějaký dílo jmenuje stejně...jen vypovídačka...opouštím tak farewell
změna bylo život
teď je tu jen šeď
tak nebreč, když všechny listy ze stromu opadaly
a tys žila jen ze vzpomínky
na jeho tehdejší bohatou korunu..
dalo ti to hodně
přátelé, které už neznáš jménem
jednu zpackanou uličku hanby
která v ranním tisku nebyla
šedesát kilometrů do ráje
slávu vrtkavou dámu
ze stejného kalichů pít jako ti slavní
prchavost okamžiků naprostýho štěstí
bylo to blíže, než si myslíš
nebo to bylo ve skutečnosti dál
jen se všichni báli podívat
opouštím stránky novin
teď spálila jsem je v prach
tak si párkrát zavzdychej
jde se dál
jsi jenom pisálkem, co pro ně jednou psal
na ty matně žluté stránky napiš poslední vzkaz
že bylo to fajn
ale nechci se vracet
už znovu nikdy zas
neohlížet se
nebejt patetická
ta největší láska přivedla tě sem
tak si piš
a piš
dál
bez nich...