Dávno už se mnou nebydlíš
Dávno už nebydlíš ve mně
Říkala jsem si
A pak ses
Jednou k večeru objevil
Já už v polospánku už už před usnutím
Stáhl jsi ze mě peřinu
Dotkl se mojí pihy tam
Věděl jsi přesné souřadnice
A od té doby spím nahá záměrně
Aby ses
Mohl každonočně vracet
Obkroužit mlčky prstem kruh kroužek
A zas jít
Tohle nás znovusblížilo tak
Že když jsi na mě jednou z ticha promluvil
Věděla jsem, že zase my dva budeme
Až když se piha zvětšila
Nabyla nepravidelného okraje
Až to nás rozdělilo znovu