Přestávám dělat všechno to, co dělat nechci,
dost bylo mrhání mým časem, věcných lekcí
o tom, co potřebuje zem, co mám dát světu.
Zmizelo "já" vždy, když mohl jsem říct větu.
Tak kde teď jsem a kdo má vlastně vinu?
Pěstuju si jen morální kocovinu.
Ke svému jangu měl bych přidat trochu jinu.