Srdce je svázané v kazajce vzpomínek .
A ruka drží vzpomínku-kamínek
To kdysi když vlny bily o skály
Když paprsky slunce tvář nam hladili
Když písek pálil do chodidel
Když nikdo z nás nevěděl-jak je to vzácný čas
Úsměvy co den rozzáří
Slova jež duši pohladí
Pevné a silné obětí
Jen máma může dát dítěti -ktere si ho neváží
Pravdu mít a vzpouru konat
Kouřit,pít,provokovat
Utíkat daleko a mlčet
To všechno dělala jsem- teď chce se mi brečet
A vše bych dala za pár slavíček ,
Za pohlazení a úsměv tvůj
Namísto toho zapálím několik svíček
A budu prosit "Bůh tě opatruj"
Zbylo jen spousty vzpominek
A v ruce svírám kamínek