Dizajn

Dizajn

Anotace: ...

Dizajn tej lode bol čudesný, ktovie
prečo ma zodvihla z postele hore
nepamätám si viac, medzičas čo vie
neviem ja, keď som sa vrátil späť k nore

pristál som mäkko na chrbát, tak slastne
až som hneď precitol, sen to však nebol
okno mám, ibaže cítim sa šťastne
že som bol, kde som bol a neoslepol

nespomínam si na nič v noci včera
čo bolo túto noc, náhoda nie je
jedna tej druhej na cti neuberá
dizajn toho ufa.. Čo sa tam deje?
Autor Petbab, 24.05.2018
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Amonasr, Iva Husárková, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

di za...

24.05.2018 11:57:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel