život je porcelán
drolí se v dlani
bylo ti už dvacet ptá se
bylo ti už dvacet
a tady bys neměla bejt
stehno mezi kolena
lem sukně - cejchovací rám
šeptám si
co z tebe zbude
když už nezůstane vůbec nic
co z tebe zbude-
hlava co řeže - churaví
a ráno
bílé jak nemocniční postel
napravo v rohovém pokoji
bílé a
bez života
jako bys mluvila trochu i za mě ... parádní zamyšlenka
27.05.2018 13:16:26 | Ragnell