„Domov
je špatným směrem“
řekla kráska
na šupinkách motýlích křídel
na louce se pásly
ovce bez vlny
včely neměly
kam létat
lidé necítili
své tváře
„Je příliš pozdě“
zavzlykal ibis
a rozplakal louky
nezpívaných písní
vše nám
proklouzává mezi prsty
odvracíme se
mažeme bolest
necháváme ji
v těch nejhlubších stínech viny slov
které nás ničí
láska
se vytrácí
nakonec se zřítíme
kvůli jedinému slovu
až přejdeme
smaragdové lesy stínů
co se z nás
stane?
... překročíme vlastní stín ...
... a překročíme i jeho ...
... tam ..... každý sám ...
28.05.2018 07:08:26 | Marcella