nedohlédneš
plátek po plátku
nedohlédneš začátku
skrze rudou kapku krve
v bělostné roucho oděná
necloní nepřekrývá
vdechujíc dech společnic
nabývá na vůni
na kráse
alfou omegou
zrozená
Přečteno 351x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Anděl, Frr, Philogyny1
Komentáře (8)
Komentujících (5)