Naděje
Anotace: Přála bych si aby ji lidé neztráceli...
Polouhaslá v srdci,
v tom doutnajícím uhlí.
Naděje,
za kterou se já
denně modlím.
Přítomná v očích,
v každičké horké slze.
Naděje,
ta nahá zahalená
v noční mlze.
Zmatená světem,
stále v lidech tiše dřímá.
Naděje,
jiskra světla,která
v náručí stín svírá.
Potřebná být v mysli,
abych nalezla ji v pravou chvíli.
Naděje,
cesta, která přiměje tě
dojít k cíli.
Komentáře (4)
Komentujících (4)