Nepripravuj sa na smrť
Amen je kurva
ktorá nevládze pokračovať
v súloži s bohom
a to ju ešte čaká zástup
nedočkavých klientov
na kolenách
nemajú toho veľa
no očakávajú luxusný pobyt
v nablýskanom kráľovstve
vraj za zásluhy
no jebať život do riti neznamená
odmenu za orgazmus
je to frigidná nymfomanka
ktorá dá každému
ale len raz
potom to už prevezme satan
ten najúprimnejší kritik
bytostného porna
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, bogen, Philogyny1
Komentáře (2)
Komentujících (2)