... lásek, ... klásek, .... Konipásek ...
nevadí zase tak moc, .... protože popsat všedními slovy ... nevšední ...
... se cení ... / a určitě každý ví o čem je řeč ...
28.02.2007 15:00:00 | HarryHH
Lupus! Co to toto??? :o)) lásek, zásek, klásek??? Vrrrr!!! Básníku!!!! :o))) beru ji jako takovou odpočívací - jo? :o)
22.02.2007 12:18:00 | Hannazka